TOLKKISTEN TELAKKA YACHT STORE

Säilytämme veneitä kylmissä ja lämpimissä halleissa sekä ulkona peitettynä. Laadimme asiakkaan tarpeita vastaavan palvelupaketin.

Tolkkisten telakka  - Sijainnit
SIJAINNIT

Lämmintä hallitilaa tarjoamme Mustikkamaalla ja Tolkkisissa. Kylmää hallitilaa tarjoamme Tolkkisissa sekä sisaryrityksemme Emsalö Båtupplagin halleissa Porvoon Emäsalossa. Merimatka Helsingistä noin 25 mailia. Tarjoamme ulkosäilytystä Mustikkamaalla aidatulla ja vartioidulla telakka-alueella.

Tolkkisten telakka  - Sisäsäilytys
SISÄSÄILYTYS

Sisäsäilytys yhdistettynä oikeisiin huoltotoimiin on parasta huolenpitoa veneellesi. Lämpimissä halleissa teemme talven aikana kaikki ylläpitotyöt säilytysveneisiin. Harrastustilaa emme tarjoa.

Tolkkisten telakka  - Ulkosäilytys
ULKOSÄILYTYS

Ulkosäilytyspaketti laaditaan tarpeitasi vastaamaan. Vähimmillään nostamme, pesemme ja pukitamme veneesi, mutta tarjoamme avaimet käteen- palvelua myös ulkosäilytysveneille. Voimme käyttää asiakkaan peitteitä ja pukkeja sekä vuokraamme niitä tarvittaessa.

Tolkkisten telakka  - Venepukit
VENEPUKIT

Vuokraamme sopivat säilytyspukit tai voimme käyttää veneen omia pukkeja.

Tolkkisten telakka  - Mastojen säilytys
MASTOJEN SÄILYTYS

Säilytämme mastot katetussa telineessä ulkona.

Tolkkisten telakka  - Satama
SATAMA

Vastaanotamme asiakkaidemme veneet omaan suojaiseen satamaamme. Voit tuoda ja hakea veneesi sopimuksen mukaan myös viikonloppuisin.

Tolkkisten telakka - Telakointiehdot
TELAKOINTIEHDOT

Noudatamme Kuluttajaviranomaisen hyväksymiä Venealan Keskusliitto Finnboatin laatimia telakointi- ja korjaamoehtoja.