TOLKKISTEN TELAKKA REFIT

Yksi osoite veneesi uudelle elämälle. Tolkkisten telakka suunnittelee ja toteuttaa veneesi saneerauksen. Projekti voidaan toteuttaa kokonaan yhden talven aikana tai jakaa osa-alueisiin ja aikatauluttaa useammalle talvelle.

Tolkkisten telakka - Lujitemuovityöt
LUJITEMUOVITYÖT

Pitkän kokemuksen omaavat ammattimiehemme toteuttavat erilaiset muutokset rakenteisiin. Osmoosikorjaus höyläämällä ja laminoimalla ammattimiesten toimesta palauttaa rakenteiden lujuuden.

Tolkkisten telakka - Puusepantyot
PUUSEPÄNTYÖT

Valmistamme kaikkia kalusteita veneisiin, kuten pöytiä, kaappeja, sohvarunkoja, turkkilevyjä.

Tolkkisten telakka - Tiikkikannet
TIIKKIKANNET

Valmistamme uusia tiikkikansia, asennamme valmiita tiikkielementtejä sekä korjaamme myös vanhoja kansia.Pyydä ammattimiehen arvio nykyisen tiikkikantesi kunnostuksesta!

Tolkkisten telakka - Moottorinvaihdot
MOOTTORINVAIHDOT

Asennamme kaikkien yhteistyökumppaniemme maahantuomia venemoottoreita. Pyydä repowering- tarjous veneellesi!

Tolkkisten telakka - Keulapotkurit
KEULAPOTKURIT

Asennamme kaikenkokoisiin aluksiin kaiken tyyppisiä ohjailupotkureita.

Tolkkisten telakka - Navigointilaitteet
NAVIGOINTILAITTEET

Olipa kyse yksittäisen laitteen tai koko navigointijärjestelmän asennuksesta, älä epäröi ottaa yhteyttä ja pyytää tarjousta!

Tolkkisten telakka - Verhoilutyöt
VERHOILUTYÖT

Valmistamme omassa verhoomossamme patjastoja ja mattosarjoja vuosien kokemuksella. Tervetuloa valitsemaan materiaaleja laajasta näytevalikoimasta!

Tolkkisten telakka - Sähköjärjestelmä
SÄHKÖJÄRJESTELMÄ

Refit- kokonaisuuden tärkeä osa-alue on sähköjärjestelmän tarkastus sekä puutteiden ja vikojen korjaus. Turvallisuus ja toimintavarmuus muodostuu kokonaisuuden hallinnasta.

Tolkkisten telakka - Lämmitys
LÄMMITYS

Pohjolan oloissa toimiva ja oikein mitoitettu lämmitysjärjestelmä on tärkeä onnistuneen loman osatekijä. Olemme valtuutettu Webasto asennus-ja huoltoliike.