HOPEASALMI YACHT STORE

Säilytämme veneitä kylmissä ja lämpimissä halleissa sekä ulkona peitettynä. Laadimme asiakkaan tarpeita vastaavan palvelupaketin. Hopeasalmen telakka on tarjonnut talvisäilytyspalveluita vuodesta 1999 ja on yksi vanhimmista ja kokeneimmista telakoista Helsingissä.

Hopeasalmen telakka - Telakointi palvelu Helsingissä - Sijainnit
SIJAINNIT

Lämmintä hallitilaa tarjoamme Mustikkamaalla ja Tolkkisissa. Kylmää hallitilaa tarjoamme Tolkkisissa sekä sisaryrityksemme Emsalö Båtupplagin halleissa Porvoon Emäsalossa. Merimatka Helsingistä noin 25 mailia. Tarjoamme ulkosäilytystä Mustikkamaalla aidatulla ja vartioidulla telakka-alueella.

Hopeasalmen telakka - Sisäsäilytys
SISÄSÄILYTYS

Sisäsäilytys yhdistettynä oikeisiin huoltotoimiin on parasta huolenpitoa veneellesi. Lämpimissä halleissa teemme talven aikana kaikki ylläpitotyöt säilytysveneisiin. Harrastustilaa emme tarjoa.

Hopeasalmen telakka - Ulkosäilytys
ULKOSÄILYTYS

Ulkosäilytyspaketti laaditaan tarpeitasi vastaamaan. Vähimmillään nostamme, pesemme ja pukitamme veneesi, mutta tarjoamme avaimet käteen- palvelua myös ulkosäilytysveneille. Voimme käyttää asiakkaan peitteitä ja pukkeja sekä vuokraamme niitä tarvittaessa.

Hopeasalmen telakka - Telakointi palvelu Helsingissä ja Porvoossa - Venepukit
VENEPUKIT

Vuokraamme sopivat säilytyspukit tai voimme käyttää veneen omia pukkeja.

Hopeasalmen telakka  - Mastojen säilytys
MASTOJEN SÄILYTYS

Säilytämme mastot katetussa telineessä ulkona.

Hopeasalmen telakka - Satama
SATAMA

Vastaanotamme asiakkaidemme veneet omaan suojaiseen satamaamme. Voit tuoda ja hakea veneesi sopimuksen mukaan myös viikonloppuisin.

Hopeasalmen telakka - Telakointiehdot
TELAKOINTIEHDOT

Noudatamme Kuluttajaviranomaisen hyväksymiä Venealan Keskusliitto Finnboatin laatimia telakointi- ja korjaamoehtoja.